Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Maria Ionescu
Redactor-șef

Salut! Sunt Maria, un călător al cuvintelor și pasionat redactor. Scriu pentru a da viață ideilor și a împărtăși povești ce vibrează în sufletul cititorilor. Cuvintele mele sunt o fereastră către lumi neexplorate și o călătorie prin imaginație. Îmi place să cercetez și să adun informații din cele mai diverse surse, astfel încât fiecare articol să fie bine documentat și autentic. Îmi doresc să inspir, să informez și să aduc bucurie prin scrisul meu. Așa că, alăturați-vă mie în această aventură literară, unde fiecare pagină aduce o nouă descoperire!

Olga Pop
Redactor-șef

Bună! Sunt Olga, un povestitor al emoțiilor. Scriu cu inima deschisă și cuvintele curg liber din mine. Fiecare articol este o călătorie în adâncurile sufletului meu, unde găsesc sens și înțelesuri noi. Îmi place să explorez subiecte variate, de la călătorii la gastronomie și lifestyle. Sunt fericită să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru scris și să vă aduc zâmbete prin fiecare propoziție. Haideți să descoperim împreună magia cuvintelor!

Lucia Popescu
Redactor-șef

Salutare! Sunt Lucia, o călătoare în lumea literelor. Scriu cu entuziasm și curiozitate, aducând în fiecare propoziție o doză de mister. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele se contopesc în povești. Îmi place să abordez subiecte diverse, de la istorie la dezvoltare personală și artă. Sunt bucuroasă să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru scris și să ne aventurăm împreună prin lumea cuvintelor.

Lucian Vasile
Editor

Salut! Sunt Lucian, un pasionat al cuvintelor. Scriu cu pasiune și devotament, aducând în fiecare articol o doză de înțelepciune. Fiecare cuvânt este o călătorie în profunzimile gândurilor mele, unde descopăr noi orizonturi. Îmi place să explorez subiecte variate, de la știință la tehnologie și filozofie. Sunt fericit să împărtășesc cu voi cunoștințele mele și să ne aventurăm împreună în lumea fascinantă a scrisului. Haideți să descoperim împreună tainele cuvintelor!