Termeni & Conditii

Pretul produselor

  • Preturile afisate in cadrul site-ului www.allderma.ro  sunt in RON si contin TVA – 24%.
  • Preturile produselor nu contin si taxa de expediere, care va fi calculata ulterior, in functie de volumul si greutatea produselor comandate.
  • Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.allderma.ro  va obligati sa platiti contravaloarea produselor comandate.
  • Livrarea produselor
  • In urma plasarii comenzii, coletul dvs va fi preluat de Fan Courier.
Fan Curier livreaza colete pe intreg teritoriul Romaniei, aria de acoperire fiind de 100%.
Primiti coletul in 1-2 zile lucratoare (luni – vineri), nu se fac livrari sambata.
Costul transportului este trecut pe factura, d-voastra aveti de achitat doar rambursul, si nici o alta taxa suplimentara catre curier.
Costul transportului este calculat in functie de valoarea finala a comenzii, dupa cum urmeaza:

Costul transportului

 
  • Pentru comenzile ce au valoare mai mica de 150 LEI, costul transportului va fi de 12 LEI
  • Pentru comenzile mai mari de 150 LEI, costul transportului va fi GRATUIT
 
 

Modificarea comenzii

Daca doriti sa adaugati produse suplimentare dupa ce ati plasat o comanda, continuati cumparaturile utilizand cosul si plasati o noua comanda , dar  mentionati  ca doriti sa fie livrate impreuna, astfel veti achita o singura taxa de livrare.
Daca doriti sa modificati comanda, este suficient sa ne trimiteti un e-mail mentionand numele dvs.
Toate aceste modificari sunt posibile doar in timpul procesarii comenzilor si nu dupa mesajul de confirmare a transmiterii coletului catre serviciul de curierat.

Returnare

Daca doriti sa returnati un produs, o puteti face in maxim 10 zile lucrătare de la primirea acestuia. Produsele noastre vor fi expediate in forma lor originală, fara a fi deteriorate sau utilizate. Coletul se trimite pe adresa noastra (vezi contact), cu confirmare de primire iar  achitarea taxelor de transport este responsabilitatea clientului. Inapoierea contravalorii comenzii se va face în cel mult 30 zile lucratoare de la data returnarii prin transfer bancar.

Cont client

Aveti optiunea de va crea un cont, pentru a usura procesul de cumparare. Astfel aveti urmatoarele beneficii: accesarea rapida a informatiilor si vizualizarea istoricului comenzilor dumneavostra.
Clientii inregistrati pe site-ul nostru beneficiaza de oferte  si reduceri exclusive.

Drepturi de autor

Continutul acestui site, informatiile si fotografiile, apartin exclusiv MOCANASU ALEXANDRINA I.I.,  fiind protejate de Legea dreptului de autor. Astfel, este interzisa accesarea siteului www.allderma.ro , copierea si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri. Folosirea continutului fara acordul nostru prealabil se pedepseşte conform legislatiei romane in vigoare.

Confidentialitate

Datele si informatiile personale oferite la inregistrarea sau plasarea unei comenzi pe acest site sunt arhivate  in vederea expedierii produselor, materialelor informationale si promotionale catre clientii sai. Daca nu doriti sa primiti aceste notificari, va rugam sa ne anuntati printr-un e-mail.
Toate informaţiile pe care le completaţi / trimiteţi în timpul utilizării  www.allderma.ro  trebuie să fie complete, corecte şi actuale in vederea asigurarii unei livrari corespunzatoare

Limitarea responsabilitatii

Produsele  ALLDERMA sunt exclusiv pentru uz extern. Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea lor  neconforma cu recomandarile.
Imaginile de pe site reprezinta cu acuratete culoarea si forma produselor, insa produsele fiind fabricate manual, in loturi mici, exista mici  diferente de textura si culoare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari asupra acestor "Termeni de utilizare", precum si a site-ului, preturilor, ofertelor si promotiilor, fara a fi necesara o notificare in prealabil a utilizatorilor.